RX5 Blik 2,5 Liter

RX5 Blik 2,5 Liter
[RX5250]

Op werkdagen voor 15:00 besteld, morgen in huis.

€71,95
   Pin it
RX5 Blik 2,5 Liter

RX5 is een speciaal ontwikkeld product ter voorbehandeling van reeds door roest aangetaste oppervlakten. RX5 anti roest is een transparant product met een sterk penetrerende werking. Hecht zich onder de roest aan het metaal en isoleert de bestaande roest volledig. RX5 geeft een zeer goed hechtende ondergrond voor verdere bewerking met bijvoorbeeld RX10 of een goede synthetische verfsoort op alkydharsbasis. RX5 anti roest is een product met vele toepassingsmogelijkheden en door haar grote “uitstrijk”- eigenschappen een ongekend voordelig product.

RX5 Anti Roest is, afhankelijk van de atmosferische omstandigheden, na 24 uur droog en geschikt voor verdere bewerking. Voor het beste resultaat dient u RX5 in twee lagen aan te brengen. Als het staal schoongeschuurd of geslepen is dient men RX5 pas na minimaal 24 uur aan te brengen, er moet eerst een oxidehuid worden gevormd, deze is nodig om RX5 optimaal te laten werken.

Het verbruik van RX5 is ongeveer 1 liter per 8 tot 10 vierkante meter. RX5 is uitsluitend overschilderbaar met synthetische producten, we raadden echter aan om RX5 af te werken met RX10. In holle ruimtes moet u eerst RX5 aanbrengen en deze na droging afwerken met RX7.

Daarom RX5.nl!
  • Alles uit voorraad leverbaar
  • Voor 15:00 besteld, morgen in huis
  • Uitgebreide betaalmogelijkheden
  • Gratis afhalen in a/d Rijn
  • De anti roest specialist


Ideal - veilig betalen
VISA - MasterCard - Maestro

Websjop keurmerk - DPD